Tiesitkö että partiotoiminta alkoi Porissa jo vuonna 1910 ja ensimmäinen partiolippukunta, Björneborgs Riddargossar, perustettiin kaupunkiin jo vuonna 1911!
Ruoripojat ry

Perustettu:
1948
Lyhenne:
RuPo
Jäsenmäärä: 53 (2014)
Tyyppi:
Yhteislippukunta
Meripartiolippukunta
Toimialue:
Keskusta ja Reposaari
Kotisivut:
http://www.ruoripojat.fi/

Ruoripojat on Porissa toimiva meripartiotoimintaan keskittynyt sekalippukunta. Toimintaan ovat siis tervetulleita niin pojat kuin tytötkin. Ruoripojat järjestää erilaista partiotoimintaa ympäri vuoden niin maalla kuin merelläkin. Viikoittaiset kokoontumiset pidetään Porin keskustassa aivan torin laidalla ja kesällä leirejä pidetään Reposaaressa, Ruoripoikien leirisaaressa, Vohlakarissa.
Ruoripojissa toiminta rakentuu Suomen Partiolaisten kehittämän partio-ohjelman varaan, mutta meripartiolippukuntana lisänä ovat merenkulkuun liittyvät asiat. Merenkulkutaitoja on mahdollista päästä kokeilemaan myös käytännössä Ruoripoikien koulutusaluksella s/y Passelilla sekä lippukunnan pienemmällä kalustolla.
Ruoripojat tarjoavat monenlaista toimintaa niin nuorille kuin vanhemmillekin eikä koskaan ole liian myöhäistä liittyä partioon! Jos siis partiotoiminta kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä!
Toimitilat:
Partiokolo Antinkatu 9 A, 28100 PORI
Yhteyshenkilö:
Lippukunnanjohtaja
Jan Laine
044 262 6150
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

 

 

YouCMSAndBlog Joomla Plugin Generator Wizard

* tilasto on haettu piirin toimintakertomuksista

 


Nettivastaava: info
@porinpartiolaiset.fi

JoomlaTheme.net