Tiesitkö että partiotoiminta alkoi Porissa jo vuonna 1910 ja ensimmäinen partiolippukunta, Björneborgs Riddargossar, perustettiin kaupunkiin jo vuonna 1911!
Ryhmänohjaajakoulutus

Mitä kurssia muistelevat kaikki? Missä partiolainen saa ensikerran vinkkejä ryhmän johtamiseen? Haluatko rakentaa ystävyyttä yli rajojen, tutustua muihin alueemme samoajiin?

Ryhmänohjaajakoulutus eli ROK on osa samoajien ohjelmaa ja useimmiten ensimmäinen partiokurssi. Partiokoulutus on hauskaa ja partiomenetelmän mukaista toimintaa. Ryhmänohjaajakoulutuksen jälkeen samoaja on valmis johtamisharjoitteluun lippukunnassa.  ROK tunnettiin vanhassa ohjelmassa tuttavallisemmin vartionjohtajakurssina.
Kurssi suositellaan käytäväksi jo ensimmäisenä samoajavuotena. Koulutus keskittyy antamaan tarvittavat tiedot ja taidot ryhmän johtamiseen sekä ideoita ja motivaatiota ryhmän vetämiseen. Kurssin sisältöön kuuluu samoajaohjelman ryhmänohjaajakoulutusaktiviteetit.
Haluatko siis oppia järjestämään niin viikottaista toimintaa kuin retkiäkin, ymmärtää mitä tarpojien päässä liippuu ja tutustua ikäisiisi partiolaisiin ROK järjestetään alueellamme. Koulutuksen järjestämisestä vastaa Porin Partiolaiset. Lisätietoa kurssista saat omasta lippukunnastasi!
 


Nettivastaava: info
@porinpartiolaiset.fi

JoomlaTheme.net